DELL Prefered Partner

Det er flere grunner til at vi har valgt å bli Dell Prefered Partner. En grunn er at du som kunde av oss får tilgang til det beste av datautstyr og løsninger gjennom vårt samarbeid med Dell, og i tillegg betyr det raskere levering, lavere priser og prioritert support  og oppfølging.

Gjennom vår status som foretrukket partner, har vi også muligheter til kursing og opplæring og selvfølgelig tilgang til spesialkompetansen som Dell innehar. Og vi er til enhver tid oppdatert og informert om det siste og nyeste av løsninger og utstyr.

Les mer om Dell Premier Partner her.

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, evnt. annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres (f.eks Facebook)
Mer om vår bruk av informasjonskapsler. OK (Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler) Nei takk, ingen cookies!