Lenovo LSPP Partner

Som partner i Lenovo Service Provider Program, har vi i ITsjefen mulighet til å tilby våre kunder noen av Lenovos bestselgende maskiner til reduserte og bedre priser!
ITsjefen har valgt ut tre maskiner med litt ulike spesifikasjoner som faste standard-oppsett.

Vi gjør det enklere for deg å velge, og installasjon og tilpasninger av apper og programvare går raskere. I tillegg vil vi til enhver tid ha et utvalg av disse maskinene på lager, som betyr kortere leveringstid for deg som kunde!
Som LSPP partner, vil vi også kunne garantere deg bedre service på din maskin, samt raskere responstid dersom teknisk support skulle behøves.
ITsjefen er stolt av å kunne tilby nye, smarte og elegante løsninger fra Lenovo!
Velkommen til fremtidens datahverdag!

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, evnt. annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres (f.eks Facebook)
Mer om vår bruk av informasjonskapsler. OK (Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler) Nei takk, ingen cookies!