Som partner i Lenovo Service Provider Program og Lenovo Partner Engage Program, har vi i ITsjefen mulighet til å tilby våre kunder noen av Lenovos bestselgende maskiner til reduserte og bedre priser!
ITsjefen har valgt ut tre maskiner med litt ulike spesifikasjoner som faste standard-oppsett.

Certifications: Premier Certified Partner

Specializations: Small and Midsize Business Specialization

Other Authorizations: Registered Partner | ATP - Cisco OpenStack Pvt Cloud Reseller

Partner since: More than 5 years

Vi leverer Microsoft produkter og serverløsninger til din bedrift og sørger for at du får den supporten og oppfølgingen du behøver.

  • Vi hjelper deg med lisenser til Microsoft Office.
  • Vi drifter dine Microsoft Exchange servere om du ønsker det, eller du kan bruke våre virtuelle serverløsninger med en Exchange løsning tilpasset dine behov.

Med utmerkelsen "VMware Professional Service Provider Partner", er ITsjefen godkjent som tjenesteleverandør av totalløsninger for VMware virtualisering og tjenester .

Denne godkjenningen gies av VMware til partnere som har vist et bredt spekter av kompetanse - datasenter og skytjenester - og som har demonstrert  en utmerket kundeservice gjennom levering av optimale end-to-end virtualiseringsløsninger.

1. Februar 2017 lanserte DELL sitt nye partnerprogram for DELL EMC. ITsjefen har  status som DELL EMC Solutions Partner.